Cryo Lipolyse, dé doorbraak in figuurcorrectie.

Cryo-lipolyse, ook wel Coolsculpting of vetbevriezing genoemd is momenteel een zeer gevraagde behandeling voor figuurcorrectie.

 

Wat is Cryo-lipolyse?

Cryo-lipolyse betekent letterlijk vetverbranding door bevriezing; onder gecontroleerde omstandigheden (vacuüm) worden locale onderhuidse vetcellen tijdelijk sterk afgekoeld en aangepakt. Hierdoor worden de vetcellen vernietigd en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De vetlaag zal als gevolg hiervan geleidelijk verminderen.

 

Welke zekerheden biedt een behandeling?

De cryo-lipolyse methode is een nieuwe wetenschappelijke techniek die is ontwikkeld aan de Harvard Medical School. De methode heeft een FDA registratie en een Europese CE Markering gekregen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze niet-invasieve methode door koeling van vetcellen, vetweefsel op specifieke plaatsen van het lichaam verwijdert. Al met al levert het een vetreductie op zonder operatie, zonder injecties, zonder verdoving en zonder lange herstelperiode. Vetreductie zonder snijden!

 

Behandeling

Afhankelijk van uw situatie zal onze specialist met u een behandeling of behandelkuur bespreken. Onze specialist is speciaal opgeleid om te kunnen werken met de cryo-lipolyse apparatuur.

Het aantal behandelingen hangt sterk af van uw persoonlijke situatie en van het doel dat u stelt. Het gemiddeld aantal behandelingen ligt rond de 3 à 5 behandelingen. Gemiddeld verdwijnt 22% van de vetcellen al na één behandeling. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 2 tot 3 maanden.

 

Cryo-lipolyse in kernwoorden:

  • Vetverbranding door bevriezing
  • Dé oplossing voor overtollig vet
  • Pijnloos 
  • Veilig en effectief
  • Geen downtime