Dé ontharingskliniek voor definitief ontharen

Beautysalon IJburg heeft zich bewust toegelegd op de beste ontharingsmethoden voor definitief of permanent ontharen. Wie wil er tenslotte nu elke dag of wekelijks met scheermesjes, scheergel of ontharingscrème aan de slag? Met onze uiterst verfijnde ontharings-technologie, geven de Diode-Laser behandeling en de IPL behandeling de beste resultaten voor definitief ontharen.

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen of permanent ontharen is bedoeld voor het verwijderen van overbeharing en ongewenste haargroei met een langdurig en uiteindelijk definitief resultaat. In principe is het woord definitief of permanent niet helemaal juist, maar wordt deze term veel gebruikt voor laser ontharen. De haarzakjes die door de technieken worden behandeld komen nooit meer terug. Onder invloed van bepaalde hormonen, veel testosteron en haarzakjes die niet optimaal zijn behandeld, kunnen er echter wel weer nieuwe haartjes groeien. Vaak is een ‘onderhoudsbehandeling’ dan voldoende om toch een permanent resultaat te bereiken.

Definitief ontharen met de nieuwste technologie

Naast elektrisch ontharen onderscheiden laser ontharen en IPL ontharen zich duidelijk van andere ontharingsklinieken of schoonheidsinstituten. Wij werken met de nieuwste Diode Laser- en IPL apparatuur.

De voordelen van definitief ontharen

  • Snel van uw overbeharing en ongewenste haargroei af;
  • Pijnloze en volkomen veilige manier van definitief ontharen;
  • Geen geknoei meer met scheerschuim en scheermesjes;
  • Geen harde stoppeltjes en geïrriteerde huid na het scheren;
  • Uitermate geschikt voor zowel grote als kleine huid-oppervlakten.

Permanent ontharen aanvragen?

Wilt u graag weten of permanent ontharen met definitief resultaat ook voor u de beste ontharingsmethode is, dan kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen. De specialist kan dan ook een schatting maken hoeveel behandelingen nodig zijn voor het lichaamsdeel dat u wilt laten ontharen. Maak een afspraak per e-mail of bel 020 - 354 65 63